ДКС України лідер в галузі

Діелектричні кабельні системи беруть свій початок в Італії. Саме італійські фахівці передали свої прогресивні та екологічно чисті технології українським спеціалістам електротехнічного ринку, що стало визначним внеском в розвиток галузі.

Група компаній ДКС – міжнародна корпорація яка має свій головний офіс в Італії.

Компанії та представництва ДКС активно ведуть свою діяльність майже на всіх світових континентах: в Європі, Азії, Африці та в Південній Америці.

Стратегія розвитку компаній ДКС будується на принципі територіальної локалізації. Спочатку ми займаємось розвитком ринку, потім цілеспрямовано переходимо до виробництва продукції, яка має попит для кожної конкретної держави. Далі працюємо над ефективністю виробництва та продуктивністю праці.

В державах де є виробництва групи компаній ДКС передбачені інвестиції в розвиток галузі та розвиток мережі замовників і постачальників, утворення високопродуктивних робочих місць, передачу технологій, культури виробництва, а також професійне навчання, безкомпромісний рівень безпеки праці та дотримання екологічних норм виробництва.

Продукція групи компаній ДКС має призначення виключно цивільного використання.

Всі ці принципи ми застосовуємо в нашій роботі в Україні. Ми працюємо на українському електротехнічному ринку вже 22 роки. За цей час був побудований виробничо-логістичний центр в Київській області, загальною площею 12 тис. кв.м. і зроблені загальні інвестиції в промислове обладнання на суму більш як 20 мільйонів євро. Ми підготували високопрофесійний робочий колектив, який налічує більш як 250 робітників.

Ми завжди реінвестували отриманий прибуток в середині країни для забезпечення постійного розвитку підприємства.

На 2022 – 23 роки ми затвердили значний план промислового розвитку на нашому українському підприємстві з метою розширення асортименту продукції, а також для зменшення й так невеликої частки імпортних виробів. Цей план розвитку в тому числі передбачає будівництво нового складського комплексу, розширення виробничої зони та утворення нових робочих місць.

Акціонери групи компаній ДКС є засновниками бізнесу і робітниками підприємства. Ми ніколи не звертались до зовнішніх інвесторів. Розвиток групи ДКС з року в рік фінансується тільки завдяки результатам нашої праці.

Дата 24-те лютого 2022 року для всіх нас стала катастрофічною!

Ніхто не очікував такого розвитку подій.

Україна завжди була мирною та дружелюбною державою!

Слава Україні! Героям Слава!