Кабельні короби

У компанії ДКС України є системи кабельних коробів для відкритої прокладки змінюваних мереж в адміністративних приміщеннях, що складається з пластикових кабельних коробів і широкого асортименту аксесуарів, в тому числі для кріплення електровстановлювальних виробів.

Основними системами є:

  • In-Liner Clasic
  • In-Liner Front
  • In-Liner Aero

In-Liner Clasic

In-liner Classic – це система коробів (кабель-каналів) для відкритої прокладки змінюваних мереж в адміністративних приміщеннях, що складається з пластикових кабельних коробів і широкого асортименту аксесуарів, в тому числі для кріплення електровстановлювальних виробів. Серія "In-liner Classic" є бюджетною системою кабельних коробів з класичним дизайном.

In-liner Front

In-liner Front – це сучасні та інноваційні пластикові кабельні короби (кабель-канали) для відкритої проводки в адміністративних приміщеннях. Система In-liner Front складається з кабель-каналів, сполучних і відгалужувальних аксесуарів, елементів кріплення електровстановлювальних виробів. Короба і аксесуари виробляються з високоякісних матеріалів. Мають елегантний дизайн, глянцеву поверхню і обтічну форму. Поверхня кабель-каналів легко очищається від пилу в процесі експлуатації, а також довгий час зберігає білий колір під дією ультрафіолету

In-Liner Aero

In-liner Aero – це система алюмінієвих кабельних коробів і колон (сервісних стійок) для відкритої проводки в приміщеннях. Широка сфера застосування: медичні та дитячі установи, банки, офіси, торговельні зали, промислові підприємства, сучасні інтер'єри стилю Hi-Tech. Головні переваги алюмінієвих кабеленесучих систем – висока ударостійкість, довговічність і екологічність.