26.03.2024

ВЕРСТАТ ЛАЗЕРНОГО РІЗАННЯ МЕТАЛУ

   На сучасному високотехнологічному верстаті вирізаються різні заготовки та деталі із сталі, які після проходження процесів згину, зварювання, фарбування та цинкування, перетворюються на повноцінний кінцевий продукт.

   Оптично-волоконне лазерне різання має низку суттєвих переваг порівняно зі штамповочними лініями. Найважливіша перевага в тому, що оптично-волоконний верстат лазерного різання металу дає можливість вирізати будь-яку деталь складної конфігурації з сталі потрібної товщини, а також забезпечує кращу точність різання (до 0,01 мм), менший тепловий вплив на метал і високу швидкість роботи. При цьому використовується істотно менше витратних матеріалів.

   На даний час на верстаті лазерного різання металу виробляються опорні плити для різних консолей, консольні профілі, пластини, кришки на горизонтальні кути 45° та 90° з різними радіусами вигину (R300, R600), приварне кріплення, металеві коробки Р90 та багато іншого.

   У квітні 2024 року розпочнеться розширення виробничих потужностей шляхом придбання верстату лазерного різання потужнішого в 2 рази, що має забезпечити зростання випуску продукції та розширення асортименту.