15.06.2023

АВТОМАТИЧНА АВТОМАТИЧНА ЛІНІЯ З ВИРОБНИЦТВА ЖОРСТКОЇ ДВОСТІННОЇ ГОФРОВАНОЇ ТРУБИ

 

   Жорстка двостінна труба виробляється з поліетилену низького тиску відрізками по 6 метрів і має зовнішній діаметр від Ø110 мм до Ø200 мм (включно).

   Перед початком роботи в керуючому блоці запускається програма з усіма налаштуваннями та встановлюються розміри труби, яку необхідно виготовити.

   Жорсткість труби отримують за рахунок того що у дозатор, який готує суміш для внутрішнього шару, подається більше дозування сировини ніж коли виготовляється гнучка двостінна труба. Товщина внутрішнього шару двостінної труби збільшується і труба не згинається.

   Підготовлена сировина подається у чотирьохкомпонентні дозатори за допомогою вакуумних завантажувачів. Суміш з необхідною масою потрапляє до екструдерів, де вона розігрівається до стану рідкої тягучої маси.

   Обертаючись із заданою швидкістю шнеки транспортують масу до внутрішніх каналів «голови» у яких відбувається розподілення на внутрішній та зовнішній шари.

   Проходячи через блок гофратора з сегментами та вакуумним устаткуванням отримується форма зовнішнього шару труби.

   Внутрішній шар формується за допомогою мандрини з водяним охолодженням та подачі повітря по спеціальним каналам. При подачі повітря, внутрішній та зовнішній шар, адгезує між собою.

   Далі транспортувальний механізм подає трубу через датчик довжини та автоматичний ніж до зони вивантаження.

   Готові відрізки маркуються, складаються на фрейму та зберігаються на складі.